Kantina er sentrert rundt den daglige lunsjbuffeten som alltid tilbyr et variert sortiment.
Et rullerende sortiment av pålegg og kalde retter: her tilbys kokkenes egne spesialiteter, eksklusive egenimporterte italienske delikatessevarer, samt produkter laget på våre oppskrifter fra vår lokale slakter og pølsemaker.
Ferskt brød hver dag: hver dag serverer vi rykende ferskt brød - enten bakt etter våre instruksjoner av vår baker eller av våre egne kokker i kantina.
Sesongens beste salater: vi legger vår sjel i å tilberede og anrette lekre salater som knytter sammen mangfoldet av retter i buffetene til et komplett smaks- og ernæringsmessig måltid.
Lekre varme lunsjretter: varmrettene tilberedes alltid på vårt eget kjøkken. Kokkene anretter maten med flid og stolthet foran gjestene. Her får du ett spenn av kjøtt-, fisk- og rene grønnsaksretter som er laget med tanke på smak, ernæring og bærekraft.
Hjemmelagde supper: våre hjemmelagde supper tilpasses etter årstiden. Kraftige og fyldige supper på høst og vinter, mens lettere supper serveres på vår og sommer. Suppene våre egner seg som et komplett måltid i seg selv, eller nytes som et supplement til den øvrige maten i buffetene.
Fredagskos: På fredager slår vi oss litt løs - enten ved å tilby en søt munnfull som avslutning på lunsjen eller at vi tilbyr litt syndefull “comfort food” til lunsj. Fredagskonseptet tilpasses etter kundens behov og ønsker.