Vi vil bli kjent med våre gjester, og gjøre kantinen til en samlingsplass for alle. Samtidig har vi et ustoppelig engasjement for det vi gjør, og leverer på det vi sier.

 
 
 

Menneskene

Tilgang til de riktige menneskene er en grunnleggende faktor for suksess i vår bransje. Vi vet at våre folk er vårt viktigste konkurransefortrinn og at nøkkelen til en velfungerende serveringsvirksomhet er god og kompetent ledelse. Derfor benytter vi vårt brede nettverk i restaurantbransjen når vi skal rekruttere dyktige ansatte til kantinen. På den måten sikrer vi at våre ansatte har god kompetanse og den profilen som treffer oss og kunden best.

Menneskene er hjertet i vår virksomhet. Det betyr at vi hele tiden må arbeide for at alle ansatte skal ha det fint på jobb, er motiverte og stimulere til utvikling.

Vi utvikler våre ansatte på ulike nivåer i forhold til roller og kompetansebehov. I vår ledertrening vektlegges temaer som arbeidsmiljø, kommunikasjon-og lederegenskaper, økonomi, HMS og våre egne kvalitetssystemer. Generelt for alle er teknisk fagkunnskap om mat og service i fokus. HMS-opplæring vil alltid være relevant. I tillegg tilbyr vi egne kursopplegg for de av våre kollegaer med særskilte kompetansebehov for eksempel innen digitale systemer, bærekraft eller spesifikke sertifikater.   

 
 

Våre verdier

Vi jobber hardt for å etterleve verdiene våre hver eneste dag:

Personlig

Vi er lidenskapelig opptatt av kvaliteten på råvarene, sammensetningene av rettene og av variasjon for å gi god ernæring. Våre fagutdannede kokker er opptatt av at hver gjest er fornøyd, og legger sin stolthet i at alt er laget fra bunnen av. Det skal se fristende ut, og smake godt – hver dag.

 
 

Engasjert

Vi er i hjertet i kontorfellesskapet. Vi legger til rette for de gode avbrekkene i hverdagen – om det er pop-up restaurant eller “det lille ekstra” på en fredag – vi brenner for å gi våre gjester gode matopplevelser i hyggelige omgivelser.

 
 

Pålitelig

Vi leverer – hver eneste dag. Med vår lange erfaring vet vi hva som må ligge til grunn for at et måltid til en eller mange tusen mennesker kan gjennomføres. Vår fagkompetanse og erfaring gir trygghet.

 
 
 

Som del av Norges ledende restaurantbedrift tiltrekker vi oss noen av de beste talentene i bransjen.

 
 

Møt noen av våre ansatte

Nils_profil.jpg

Nils Henrik Søberg

//Kjøkkensjef på Rosenholm Campus

Nils er utdannet kokk og har bred erfaring fra ulike restauranter i Fursetgruppen. Han startet karrieren i selskapet i 1999, hvor han blant annet styrte grytene i 10 år som kjøkkensjef på Restaurant Havsmak. I tillegg har Nils jobbet på flere internasjonale oppdrag i regi av Fursetgruppen. De siste årene har han vært assisterende kjøkkensjef på MEET Ullevål, samt bistått Furset Catering med kompetanseheving innen produksjon av mat til ulike møter, selskap og arrangementer.

“Jeg trives veldig godt i Furset Kantine. Det er mange fine utfordringer i hverdagen, en trygg og god ledelse og mange flotte kollegaer. Min spesialitet er sjømat, og jeg har jobbet med mat fra vann og hav nesten hele min karriere. Min matfilosofi er: Ferskt, enkelt og smaksrikt!”

Jaana_low.jpg

Jaana Sandberg

//Daglig leder på Smaus

Jaana er svensk og kom til Norge i 2007 hvor hun raskt fant seg raskt til rette i Fursetgruppen. Hun var blant annet med på å starte opp Festningen Restaurant. Flere års erfaring med service som sommelier og hovmester har gitt henne god erfaring og solid fagkompetanse.

“Jeg setter veldig pris på å være tett på mine kunder hver eneste dag, og jeg er stolt av arbeidsplassen min. Jeg mener det er viktig at man spiser sunt og godt for å prestere på jobben. Derfor er vi stolte av at vi leverer høy kvalitet og behandler råvarene på best mulig måte hver eneste dag.”

Thomas Kongstad

//Daglig leder og kjøkkensjef på Gullhaug torg 5

Thomas er utdannet kokk fra Silkeborg i Danmark og har jobbet i Norge i 14 år. Han er opptatt av at matproduksjon skal spille på lag med naturen og har blant annet jobbet som kjøkkensjef på Kolonihagen sine økologiske restauranter på Frogner og Grünerløkka. Han har også jobbet på Maaemo, som kun benytter seg av økologiske eller viltfangede råvarer. I april 2022 startet han i Furset kantine som kjøkkensjef på Sjøfartsbygningen, nå er han kjøkkensjef i Crayon sine kontorlokaler i Nydalen.

“Jeg liker den personlige kontakten vi har med gjestene i Furset kantine, det gir oss muligheten til å dele vår faglige kompetanse og bidra med storytelling om dagens råvarer og retter. Noe av det jeg setter mest pris på med yrket mitt er at man aldri blir ferdig utlært, det skjer alltid noe nytt og spennende på matfronten.”

Robin Sjøholm

//Daglig leder og kjøkkensjef på Åpent

Robin er utdannet kokk fra Vestervik i Sverige, han kom til Norge i 2011 og har jobbet som kokk på flere ulike restauranter siden. Robin har vært ansatt i Fursetgruppen i fem år, de siste to årene har han jobbet som kjøkkensjef på restaurant Åpent i Bjørvika. Dette er et eget konsept bestående av kafé, restaurant og som fungerer som kantine for ansatte i Vipps og BankID på dagtid.

“Jeg setter pris på å få jobbe med ferske råvarer hver dag. I Furset kantine har vi stort fokus på variasjon og kvalitet, det gir meg muligheten til å utfordre meg selv kontinuerlig i utforming av meny og retter. Jeg har alltid vært glad i å jobbe med fisk og sjømat, dermed er jeg veldig fornøyd med at vi serverer fisk minimum to ganger i uken som en del av Furset kantines konsept.”

 
 

Pauline Hagman

//Daglig leder på Via Kitchen

Pauline startet i Fursetgruppen som servitør på Sjømagasinet i 2011 og har siden jobbet både som restaurantsjef på Ingierstrand Bad og som daglig leder på Festningen. Siden 2016 har Pauline også vært vin- og drikkeansvarlig for Fursetgruppen. I 2019 startet hun som daglig leder i Furset kantine og er nå ansvarlig for The Kitchen på Via Vika.

 “Jeg trives veldig godt med å jobbe i en bedrift som har så stort fokus på miljø og bærekraft, da føler man at man får være med på å bidra til en bedre fremtid. Jeg liker at arbeidsdagene er så varierte, det skjer alltid masse og ingen dager er like. Vi har mange arrangementer på Via Vika som jeg synes det er gøy å planlegge og gjennomføre- alt fra store fester for 300 gjester til små intime middager på vår flotte takterrasse. Jeg synes det er stas å få bidra til at kundene våre får en så god arbeidsdag som mulig med god lunsj og et utvalg av sunne alternativer i kaffebaren.”