Informasjon om lunsjordning på Veksthuset

Fra mandag 9. september vil Furset Kantine med sine bevertningstjenester starte opp med sitt lunsjkonsept; 

Vi er lidenskapelig opptatt av kvaliteten på råvarene, sammensetningene av rettene og av variasjon for å gi deg en god ernæring. Våre kokker er opptatt av at du er fornøyd, og legger sin stolthet i at alt er laget fra bunnen av. Det skal se fristende ut, og smake godt - hver dag
— Furset Kantine

Hva blir lunsjtilbudet?

· lunsj i buffet mellom kl 11.00-13.00.
· pris per lunsj er 65,-
· varmrett på tallerken, delikat lagt opp a la minute fra kokken. I tillegg et vegetarisk alternativ hver dag
· ulike påleggssorter
· delikate og smakfulle salater
· deilig, hjemmelaget suppe med tilbehør
· ferske brød og pisket smør
· friskt vann tilsatt smak av sesongens grønnsaker og frukt.

 Hva kan du forvente av kantinen?
· ingen brett - bestikk og servietter i egne beholdere (spare vask/vann/energi og reduksjon matsvinn)
· mat laget fra bunnen av (utnytter råvare – redusere produksjonssvinn)
· porsjonert tallerkenrett (fokus på matsvinn og redusert bruk av rødt kjøtt)
· minimum bruk av engangsemballerte produkter (minimere avfall)
· friskt vann til drikke (sunt og bra for smaksopplevelsen)
· de norske kostholdsrådene ligger til grunn for vår matlaging – som går på å unngå trenddietter, et vanlig balansert kosthold er godt nok!
· alt med måte! (litt kos er lov og sunt for sinnet)

Litt om oss = De 3M´er

Menneskene:
Som en del av en ledende restaurantbedrift i Norge, har vi en rekke fordeler når det gjelder å rekruttere de beste talentene til våre kantiner. Vi verdsetter våre ansatte høyt og har satt sammen et fantastisk team som ledes av Andreas Cadelin, tidligere leder på Rebel. Kjøkkensjef blir Jonathan Blatter, tidligere kjøkkensjef på Festningen restaurant. Disse sikrer kvalitet hver eneste dag her. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs.

Maten:
Samme matkvalitet, atmosfære og service som på restaurant. Vårt mål er å utvikle de mest effektive måltidsløsningene og det beste mattilbudet til dere. Vårt servicekonsept er bygget på vår mer enn 20 års erfaring fra noen av landets beste restauranter. Respekt for faget. Kjærlighet til råvarene. Gleden av å jobbe hardt med noe man brenner for

Miljø:
Lunsj er viktig del av deres daglige måltid. Bærekraft, miljø og ernæring svært sentralt. Derfor har vi et kontinuerlig fokus på: Hjemmelaget mat - vi lager mat fra bunnen av. Økologisk mat: vi bruker kun kjøtt fra norske gårder, fra dyr som har hatt det godt. Matsvinn: å aktivt unngå engangsemballasje, samt riktig håndtering av avfall og kildesortering.

Dessuten er alle våre steder Miljøfyrtårnsertifisert og det skal vi bli her også innen kort tid. Vi har en egen miljø- og ernæringskonsulent i selskapet – Tina Stegelvik.

Få mer ut av kantinen med Furset+

- Furset+ er ditt unike fordelsprogram
- Nyhetsbrev med oppdateringer fra kantinen
- Fordelaktige påmeldingspriser til ulike arrangementer i Fursetgruppen
- Månedlig trekning av gavekort på kr. 3.000 til restauranter i Fursetgruppen
- Inspirerende oppskrifter og lignende

Road show, tema dager og "take-over" restaurant:

- Roadshow: Besøk av kjøkkensjefen fra en av våre restauranter med servering av en signaturrett fra restauranten
- Temadager og arrangementer med spesielle temaer
- "Take-over" restaurantopplevelser

 Sosiale aktiviteter:

- Skape aktivitet i bygget ved å arrangere ulike "happenings"
- Invitasjoner til arrangementer som Wine Makers Dinner, fredagspils, pepperkakebaking med familie og lignende

Velkommen på lunsj, vi ser frem å bli kjent med dere.
Hilsen Andreas & Jonathan med team.